Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Este in România si e principalul suspect al amenintarilor cu bomba care au ingrozit America

Postat la: 19.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vincent Canfield, suspectat ca a lansat amenintarea cu bomba din cauza careia au fost inchise peste 1.000 de şcoli in LA. Canfield, americanul de 21 de ani suspectat că a lansat ameninţarea cu bombă din cauza căreia au fost închise peste 1.000 de şcoli în Los Angeles, se află în România şi vrea să fie reprezentat de un avocat care s-a ocupat de celebrul caz al fostului consultant CIA, Edward Snowden.

Conform CBS News, bărbatul a primit o citaţie din partea autorităţilor în ancheta privind mailurile de ameninţare care au vizat şcoli din mai multe oraşe americane, dar a susţinut că a fost victima hackerilor.

Acesta a luat legătura cu anchetatorii americani, dar nu s-a conformat citaţiilor şi vrea să ia legătura cu un avocat care l-a reprezentat şi pe fostul consultant CIA, Edward Snowden (n.r. - Snowden a dezvăluit în 2013 informaţii confidenţiale sustrase de la Agenţia Naţională de Securitate din SUA şi de la Serviciul Guvernamental britanic pentru Comunicaţii). Tânărul American a refuzat să răspundă la întrebarea dacă s-a mutat recent (n.r. - în urmă cu aproape două săptămâni) în România pentru a scăpa de acuzaţii.

În cele din urmă, autorităţile americane au stabilit că e-mailurile de ameninţare erau false. Atenţia forţelor de securitate din SUA a crescut după ce 14 persoane au fost împuşcate mortal pe 2 decembrie, în comitatul californian San Bernardino, de doi indivizi înarmaţi. De altfel, în Statele Unite se înregistrează frecvent atacuri armate în instituţii de învăţământ.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE