Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Explozie la o fabrică de pâine din Braşov în timpul unui meci de fotbal. Cel putin sase raniti grav

Postat la: 05.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O explozie, urmată de un incendiu, a avut loc în această seară în Braşov, în spatele stadionului Tineretului. Explozia s-a văzut în direct la DigiSport, în finalul meciului de fotbal FC Braşov - Râmnicu Vâlcea, din liga a doua.

Raed Arafat, pentru ştirile PRO TV: "6 răniţi sunt în spital. Cinci au arsuri de 10%, unul are arsuri de 40%. Există suspiciunea ca sunt persoane aflate sub darâmăturile de la etajul 1. Au fost pregătite 3 elicoptere, care vor fi folosite dacă va fi nevoie".

Un corp de clădire încă arde, şapte echipaje de intervenţie sunt la faţa locului. Primele cinci victime aufost scoase din clădire şi sunt duse la spital. Mai mult de atât, o bucată de clădire s-a prăbuşit, iar 10 oameni sunt prinşi sub dărâmături, mai informează Digi 24.

Raed Arafat a decretat plan roşu, acelasi care a fost si in clubul Colectiv. Conform celor ajunşi la faţa locului, se pare că în jur de 10 oameni sunt prinşi înăuntru. Flăcările au cuprins etajul al doilea al fabricii.

La doar câteva zile după tragedia din club Colectiv, o nouă explozie a avut loc în România, de această dată în Braşov, în spatele stadionului Tineretului. Explozia s-a produs chiar în minutul 90 al meciului FC Braşov - Râmnicu Vâlcea, din liga a doua, şi a putut fi văzută în direct de cei care urmăreau meciul. Mai multe echipaje de pompieri şi SMURD s-au îndreaptat spre locul exploziei produse la Fabrica de pâine Vel Pitar, situată în apropierea stadionului Tineretului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE