Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












FBI oferă o recompensă de un milion de dolari pentru arestarea unui "escroc cibernetic" din România

Postat la: 01.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Biroul Federal pentru Investigaţii din SUA pune la dispoziţie o recompensă de un milion de dolari (890.000 euro) pentru arestarea unui "infractor online" român. Americanii au informaţii că periculosul spărgător "puşculiţe electronice" s-ar ascunde în România. Suspectul se află pe locul doi în topul persoanelor căutate de FBI pentru astfel de infracţiuni.

Autorităţile federale americane promit recompense totale de 4,2 milioane de dolari pentru cei mai periculoşi cinci infractori cibernetici. Cel mai căutat hacker este Evgheni Mihailovici Bogacev, un cetăţean rus pentru care FBI ar oferi trei milioane de dolari. Pe locul doi în topul celor mai căutaţi infractori cibernetici este un român - Nicolae P. - relatează blogul cotidianului "The Washington Post". Românul este acuzat că a păcălit clienţi pe site-uri de vânzări auto, unde posta anunţuri cu maşini care nici măcar nu existau în realitate.

Prin această metodă infracţională, românul şi complicii săi ar fi obţinut venituri de trei milioane de dolari. FBI suspectează că Nicolae P. se ascunde în România şi ar oferi o recompensă de un milion de dolari pentru capturarea lui. Alţi trei hackeri... adevăraţi, căutaţi de autorităţile americane, sunt Aleksei Belan, Peteris Sahurovs şi Shaileshkumar Jain.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE