Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Femeia care a ucis-o pe profesoara din Oradea în Emiratele Arabe Unite a fost EXECUTATĂ

Postat la: 13.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autorităţile din Emiratele Arabe Unite au executat, luni, o femeie condamnată pentru terorism, după uciderea unei educatoare americane de origine română, Ibolya Ryan, în decembrie, relatează agenţia oficială WAM, citată de Reuters în pagina electronică, informează Mediafax.

Ala'a Badr Abdullah al-Hashemi, în vârstă de 31 de ani, a fost condamnată la moarte pentru că a ucis o educatoare identificată ca fiind Ibolya Ryan, de origine română, mama unor gemeni în vârstă de 11 ani, înjunghiind-o în toaleta unui centru comercial din Abu Dhabi.

Hashemi a fost de asemenea condamnată pentru că a înfiinţat un cont pe reţelele de socializare pentru a răspândi ideologia extremistă cu intenţia de a submina autorităţile şi pentru că a oferit bani organizaţiilor militante în vederea comiterii de atacuri, a precizat agenţia WAM.

Poliţia a precizat că Hashemi s-a radicalizat pe Internet şi că intenţiona să ucidă un cetăţean străin la întâmplare, nu neapărat un american.
Citește și: Profesoară din Oradea, ucisă în Abu Dhabi. Femeia a fost înjunghiată într-un centru comercial - VIDEO

Ryan, în vârstă de 47 de ani, era cetăţean american şi a fost formată în Statele Unite, fiind repartizată în EAU în septembrie 2013. Potrivit unei înregistrări video, ea a fost ucisă de o persoană care purta robă tradiţională şi văl integral.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE