Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Femeia din Vaslui ucisă de soţul său solicitase ordin de protecţie în instanţă

Postat la: 03.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Femeia din judeţul Vaslui, ucisă miercuri cu mai multe lovituri de cuţit şi al cărei cadavru a fost găsit abandonat într-un şanţ, principalul suspect fiind soţul său, căutat de două zile, solicitase ordin de protecţie în instanţă, însă a renunţat la proces chiar cu o zi înainte de a fi omorâtă.

Astfel, Cerasela Fîntînariu a depus, în 20 iulie, la Judecătoria Vaslui, o solicitare pentru un ordin de protecţie faţă de soţul său. Ulterior, femeia a înaintat la aceeaşi instanţă şi o cerere de divorţ. Primul termen al procesului în cazul ordinului de protecţie faţă de soţul său a fost stabilit în 22 iulie, iar după mai multe audieri de martori instanţa a decis, în 9 septembrie, să respingă cererea femeii.

Cerasela Fîntînariu a atacat însă sentinţa cu apel la Tribunalul Vaslui, care a stabilit un prim termen în 22 septembrie, când ar fi trebuit să fie audiat soţul femeii, dar procedurile nu s-au îndeplinit. În consecinţă, procesul a fost amânat, iar după o săptămână Cerasela Fîntînariu a decis să renunţe definitiv la judecată, potrivit portalului instanţelor. Rudele celor doi soţi au declarat anchetatorilor că femeia ar fi luat decizia retragerii solicitării pentru ordin de protecţie, întrucât ar fi intenţionat să se împace cu soţul său.

Miercuri, la o zi după ce Cerasela Fîntînariu a renunţat la proces, aceasta, soţul său şi fiica lor au mers împreună la părinţii femeii, în localitatea vasluiană Draxeni, iar la întoarcerea spre locuinţa lor din Poieneşti, Constantin Fîntînariu şi-ar fi atacat soţia cu o baionetă. După ce ar fi ucis-o pe soţie în maşină, bărbatul a aruncat cadavrul într-un şanţ de pe marginea unui drum din apropierea localităţii Cănţălăreşti.

De asemenea, Constantin Fîntînariu şi-ar fi înjunghiat de mai multe ori fiica de 16 ani, aflată în aceeaşi maşină, care ar fi încercat să-şi apere mama. Ulterior, bărbatul a luat-o pe fată şi a închis-o în portbagajul maşinii şi a mai parcurs câteva zeci de kilometri, apoi a abandonat maşina într-o pădure din apropiere de Poieneşti. Fata a fost găsită în portbagaj câteva ore mai târziu de către rude, anunţate chiar de către tatăl său. Adolescenta a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, fiind apoi transferată la Spitalul de Copii din Iaşi şi supusă unor intervenţii chirurgicale.

"Victima avea multiple plăgi tăiate la nivelul pieptului, mâinilor şi spatelui. Minora a afirmat că respectivele răni i-au fost provocate de tatăl său", declara, miercuri responsabilul mass-media al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Petru Iftene. Poliţiştii au început căutările bărbatului de 45 de ani miercuri seară, însă până în prezent nu a fost găsit. La acţiunile de căutare, care se desfăşoară în mai multe comune din judeţul Vaslui, limitrofe localităţii Poieneşti, participă sute de poliţişti, jandarmi şi localnici.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE