Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Festivalul Jazz in the Park. Basistul trupei lui Santana: "E minunat în România"

Postat la: 29.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Festivalul Jazz in the Park a început luni, 27 iunie, la Cluj-Napoca, şi se desfăşoară pe parcursul a şapte zile cu muzică bună şi activităţi diverse-scene pe Malul Someşului şi în Parcul Central, muzică jazz şi clasică, concurs, jocuri, sport și multe alte surprize.

Evenimentul a fost deschis de concertul susţinut de Teodora Enache şi Benny Rietveld Quintet care a avut loc în curtea Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, de la ora 20:00. Pe lângă muzica bună, în Parcul Central vor fi amplasate zone dedicate copiilor, jocurilor, artelor şi designului, relaxării, sportului şi filmului, potrivit Agerpres.

Cei care doresc să se relaxeze îşi vor putea întinde hamacul sau pătura în zona chill, persoanele interesate de sport vor putea testa pereţii de căţărat şi pot învăţa să joace minigolf, în timp ce bicicliştii vor avea spaţiul lor de unde vor putea închiria şi repara biciclete. „Mă simt minunat aici. Până acum, în România am mai fost doar la Bucureşti. Simt o energie unică, e genul de eveniment care transformă oraşul şi aduce o infuzie de energie, îmi place ce am văzut până acum aici", a declarat basistul şi directorul muzical al trupei Santana, Benny Rietveld.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE