Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fetiţă de 13 ani din Gorj găsită spânzurată, după o ceartă cu părinţii

Postat la: 25.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O fetiţă în vârstă de 13 ani din oraşul Tismana, judeţul Gorj, a fost găsită spânzurată într-o cameră a locuinţei sale, iar primele verificări arată că s-ar fi sinucis din cauza neînţelegerilor cu părinţii. Fetiţa s-a spânzurat cu un cordon de grinda dintr-o cameră a locuinţei sale. Ea a fost găsită, joi seara, de către mama ei, care a sunat la 112.

"Echipa de cercetare s-a deplasat la locuinţa indicată. Minora a fost găsită spânzurată într-o cameră a locuinţei, de o grindă. Din verificări a rezultat faptul că între minoră şi părinţii acesteia au avut loc discuţii contradictorii, existând în familie o stare de tensiune. Nu au fost identificate urme vizibile de violenţă pe corpul fetei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă", a declarat, pentru Mediafax, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Gorj.

Fetiţa era elevă în clasa a VII-a la Şcoala Celei, din cadrul Liceului Tehnologic Tismana, iar joi a mers la cursuri. Profesorii nu au sesizat că eleva ar trece printr-o depresie. "A mers la şcoală, la fel ca într-o zi obişnuită. Pentru toată lumea este o surpriză neplăcută. Am înţeles că era o elevă de nivel mediu, fără probleme de comportament. Nu arăta nimic din comportamentul ei că ar putea recurge la un asemenea gest. Are o soră mai mică. Am înţeles că ar fi avut nişte discuţii cu părinţii, zilele anterioare, dar despre lucruri minore, ceva legat de faptul că i se părea că este mai puţin apreciată decât sora ei. Lucruri care se întâmplă destul de des la această vârstă, dar nimeni nu se aştepta la aşa ceva", a afirmat Marian Slivilescu, primarul oraşului Tismana.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE