Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Filosoful Mihai Sora si istoricul Neagu Djuvara vor fi decorati luni de Klaus Iohannis

Postat la: 26.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Filosoful Mihai Sora si istoricul Neagu Djuvara vor fi decorati luni de presedintele Klaus Iohannis. Anuntul a fost facut duminica de Mihail Sora, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. "Si Neagu Djuvara, si eu vom fi emotionati si mititeluti pe langa Presedintele Iohannis - care va fi foarte-foarte inalt", a scris Mihai Sora pe Facebook.

Postarea lui Mihai Sora pe Facebook: "Ultima data cand am primit o decoratie, floricica respectiva s-a incapatanat sa se desprinda de purtator. Costumul prea scrobit, purtatorul prea miscat - nu stiu: cert este ca floricica... nu si nu; nu voia cu nici un chip sa stea acolo unde Presedintele se straduia sa o agate. Or, sa cazi o data - fie (i se poate intampla oricui). Dar sa cazi de doua ori devine imediat un prilej de veselie (conform clasicelor manuale de umor involuntar). Din fericire, Presedintele Basescu, investit, la vremea respectiva, cu misiunea prinderii floricelei buclucase, a salvat momentul; nu mai retin ce a spus, dar stiu ca ne-am distrat si, pana la urma, s-a gasit un ac de siguranta care sa stea cuminte si sa raspunda comenzilor Sefului Statului.

Uitasem de acest episod din cariera mea de om festiv si intepenit in solemnitatea-i, insa internetul nu iarta, mai cu seama in tara noastra cu jurnalisti furati adesea de anecdotica momentului (mai curand decat de talcul lui). Dragi prieteni, maine va fi o zi destul de grea pentru mine (si, banuiesc, si pentru coetaneul meu, Neagu Djuvara). Indraznesc sa-i rog pe domnii jurnalisti sa fie ingaduitori cu noi: s-ar putea sa avem iarasi parte de o floricica neascultatoare. In orice caz, si Neagu Djuvara, si eu vom fi emotionati si mititeluti pe langa Presedintele Iohannis, care va fi foarte-foarte inalt. PS: Cu prilejul acestei decoratii, Luiza si cu mine am batut, de-a lungul si de-a latul, tot etajul barbatesc al magazinului Unirea, in cautarea unui costum. Ceea ce nu le dorim nici dusmanilor nostri (daca, printr-un nefericit accident al biografiei lor, s-ar intampla sa existe si astfel de oameni). :)"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE