Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fiul lui Leonard Doroftei a devenit preşedinte al TSD Prahova

Postat la: 17.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fiul fostului campion mondial Leonard Doroftei, Adrian, a fost ales sa reprezinte organizatia de tineret a Partidului Social Democrat din Prahova, din functia de presedinte executiv, alaturi de Andrei Nicolae.

Noua structura de conducere a TSD Prahova a fost desemnata sambata, la Valenii de Munte, in cadrul unei intalniri la care au participat atat membrii organizatiilor TSD din judet cat si reprezentanti ai fostei conduceri sau lideri de la PSD. Adrian Doroftei a declarat ca isi doreste o mai mare implicare a tinerilor in politica, mizand pe informare si organizare ca unelte principale ale schimbarii necesare a societatii noastre:

"Imi doresc o cat mai mare implicare a tinerilor in viata politica, pentru ca numai in mod organizat si informat putem determina schimbarea de care societatea noastra are nevoie", a spus acesta. Totodata, el le-a multumit colegilor din TSD pentru sustinere, declarand ca se simte onorat sa se afle in fata membrilor celui mai mare partid din Romania. "Este cel mai mare partid din tara si trebuie sa intelegem si sa apreciem asta. Suntem o organizatie puternica", le-a transmis Doroftei celui prezenti in sala.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE