Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fostul deputat Ion Stan, eliberat condiționat

Postat la: 04.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul deputat PSD de Dambovita Ion Stan, condamnat la doi ani pentru trafic de influenta, a fost eliberat conditionat, miercuri seara, din Penitenciarul Gaesti.

"A fost eliberat miercuri seara tarziu din penitenciar", a declarat joi, , purtatorul de cuvant al Penitenciarului Gaesti, Florin Ispas. La sfarsitul lunii septembrie, Judecatoria Gaesti a dat solutie favorabila cererii de liberare conditionata formulata de Comisia de liberare conditionata din cadrul Penitenciarului Gaesti pentru Ion Stan. Decizia nu era definitiva si a fost contestata.

Urmatorul termen a fost pe 2 noiembrie. Deputatul PSD Ion Stan a fost condamnat definitiv in ianuarie 2016 de Inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, el fiind acuzat ca a primit bani in timpul campaniei electorale din 2012 de la oameni de afaceri in schimbul inlesnirii castigarii unor contracte cu statul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE