Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fostul director al Romgaz, Marcel Piteiu, a decedat în Capitală

Postat la: 28.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În vârstă de 61 de ani, Marcel Piteiu, fost parlamentar și director al Romgaz, a decedat în cursul zilei de duminică. "Nu știa nimeni să fi avut vreo boală. A murit în urma unui stop cardio-respirator, la spital", cu confirmat mai mulți apropiați ai celui care a fost director al Romgaz din ianuarie 2009, până în februarie 2013.

Mandatul său din fruntea mamutului cu capital majoritar de stat a fost întrerupt pentru 11 luni (2008 - 2009), după ce a candidat și a fost ales deputat de Sibiu. În 2004 a candidat din partea PD-L la Primăria Mediaș, oraș în care conducea și organizația de partid. Căsătorit, Marcel Piteiu avea un copil major.

Cercetat și într-un dosar instrumentat de DIICOT pe tema susținerii "părtinitoare" a intereselor omului de afaceri Ioan Niculae, Marcel Piteiu a demisionat din fruntea Romgaz la începutul lui 2013, după ce ANI l-a acuzat că s-a aflat în conflict de interese.

Potrivit inspectorilor de integritate, Piteiu a fost atât director general al Romgaz SA, cât și unul din administratorii SC Aprov SA (fostă societate de stat, care "aproviziona" Romgaz-ul). Această din urmă societate a încheiat contracte de peste 66 de milioane de lei cu Romgazul condus de Piteiu, au mai arătat inspectorii de integritate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE