Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fostul manager al Spitalului Floreasca, Radu Macovei, cercetat de DNA

Postat la: 29.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul manager al Spitalului Floreasca, Radu Macovei, a fost pus sub învinuire de procurorii anticorpuţie în dosarul privind nefuncţionalitatea Secţiei de Arşi de la Spitalul Floreasca, urmând ca la sediul DNA să ajungă alţi doi medici.

La sediul DNA urmează să ajungă şi profesorul Ioan Lascăr, au precizat surse judiciare, acesta urmând să aibă calitatea de suspect. Dosarul a fost deschis iniţiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde procurorii au început în luna mai urmărirea penală in rem pentru fapte de abuz în serviciu, ca urmare a sesizării Corpului de Control al ministrului Sănătăţii, în urma neregulilor găsite la Unitatea de îngrijire a arşilor gravi de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

În cadrul anchetei, procurorii au descoperit indicii potrivit cărora faptele ar fi de competenţa Direcţiei Naţionale Anticorupţie astfel că dosarul a fost declinat. Reprezentanţii Corpului de Control susţineau în raportul întocmit în urma controlului că în ultimele şase luni autorităţile au primit informaţii contradictorii de la conducerea Spitalului de Urgenţă Floreasca.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE