Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, A FOST ELIBERAT. Detalii de ultimă oră despre dosarul BLACK CUBE

Postat la: 28.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Curtea de Apel București (CAB) a dispus eliberarea fostului ofțier SRI Daniel Dragomir. Acesta era încarcerat pentru faptele notate în dosarul Black Cube. Decizia vine la 5 zile de când Tribunalul București a hotărât condamnarea sa la un an de închisoare cu suspendare. Decizia CAB este definitivă.

Potrivit luju.ro, hotărârea a fost luată marți seara. Practic, instanța a admins contestația fostului ofțier al SRI, apărat de avocații Daniel Caraman și Alina Bica, față de hotărârea Tribunalului București, care decisese menținerea în arest. Judecătorii CAB au hotărât ca măsura arestului preventiv să fie înlocuită cu arestul la domiciliu.

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, ar fi stat degeaba în arest preventiv timp de șase luni, el fiind achitat de toate acuzațiile inițiale care îi erau aduse. Anunțul a fost făcut de soția, care pune la zid lupta anticorupție a procurorilor. "6 luni și jumătate de arest preventiv pentru FAPTE CARE NU EXISTA!", Așa își începe Mari Dragomir un mesaj pe contul său de facebook în care pune la zid lupta anticorupție făcută de procurori.

"Dragomir Daniel a fost ACHITAT pentru toate faptele pentru care a fost arestat! (Trafic de influență, spălare de bani, divulgare de informații nedestinate publicității), continuă soția fostului ofițer al serviciilor secrete. Ea mai spune că soțul său, Dragomir Daniel a fost condamnat cu suspendare 1 an pentru a se acoperi cele 6 luni de "arest preventiv ABUZIV".

„Condamnarea pentru participare improprie la fals nu exista la momentul arestării! Această condamnare este pentru a acoperi cele 6 luni de arest preventiv ABUZIV! Așa lucrează procurorii români: mint, aruncă oameni nevinovați în pușcării, distrug vieți... Asta este lupta anticorupție??? Mulțumesc lui Dumnezeu că am avut șansa unui JUDECĂTOR în adevăratul sens al cuvântului!"

Arestat în dosarul Black Cube, fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a fost condamnat joi, într-un alt dosar, de Tribunalul Bucureşti la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată în forma participaţiei improprii. Soţia sa, Marinela Zoica Dragomir, a fost condamnată tot la un an de închisoare cu suspendare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE