Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fostul primar interimar UNPR al Capitalei a trecut la Mişcarea Populară

Postat la: 16.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ştefănel Dan Marin, fostul primar interimar al Capitalei, a anuntat astazi că a părăsit UNPR, pentru a se înscrie în Mişcarea Populară, afirmând totodata că îşi propune să râmână în administraţia publică locală.

El a fost prezent, sâmbătă, la Colegiul Naţional al MP, unde a afirmat că sunt discuţii si cu privire la asumarea unei candidaturi, însă, deocamdată, nu a fost luată nicio decizie. Consilierul general UNPR Ştefănel Dan Marin a fost desemnat primar interimar al Bucureştilor pe 15 septembrie, după ce a fost numit viceprimar în locul lui Cornel Pieptea (PNL), care a demisionat.

Celălalt viceprimar, Dan Darabonţ (PSD), a anunţat că partidul din care face parte nu face nicio propunere pentru postul de primar interimar, consilierii PSD fiind minoritari. După desemnarea lui Marin ca primar interimar, Pieptea a ocupat din nou, interimar, poziţia de viceprimar lăsată vacantă de cel dintâi. Marin a fost demis prin votul consilierilor generali în luna noiembrie, în locul său fiind desemnat liberalul Răzvan Sava.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE