Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












FOTO. Primar din Hunedoara, în ipostaze obscene alături de dansatoare sexy

Postat la: 24.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul din Şoimuş, judeţul Hunedoara, a fost protagonistul unei scene şocante, cu ocazia sărbătorii comunei. A dorit să se fotografieze alături de artista Corina şi una dintre dansatoarele ei, dar nu a mai ţinut cont de modul în care era costumată dansatoarea şi de faptul că alături se aflau mai mulţi copii.

Locuitorii din Şoimuş au fost invitaţi să petreacă în weekend, alături de artiştii Jean de la Craiova, Corina şi Dj Rynno şi Sylvia, însă omul care a ajuns în centrul atenţiei a fost primarul Mihai Irimie. Primarul a dorit ca, de Zilele comunei Şoimuş, să se fotografieze pe scenă alături de artista Corina şi de una dintre dansatoarele ei, fără a mai ţine cont de costumaţia sumară a acesteia şi de faptul că se aflau în faţa unui public numeros şi a unui grup de copii invitat pe scenă. Mihai Irimie a lăsat-o pe dansatoarea aproape dezbrăcată să îi pună piciorul după gât, într-o ipostază erotică.

"Corina m-a invitat pe scenă să facem un selfie. În momentul în care am urcat pe scenă şi am stat la poză, una dintre dansatoare a venit la mine pe umăr. Efectiv nu am avut timp de reacţie, s-a făcut poza şi asta s-a întâmplat. Nu am înţeles reacţia dansatoarei. În timp ce mă pregăteam să fac poza cu Corina, ea a ridicat piciorul şi l-a pus la mine pe umăr", a spus primarul Mihai Irimie. Edilul a publicat fotografia pe Facebook, însă la scurt timp a şters-o. Primăria a cheltuit 80.000 de lei cu Zilele comunei Şoimuş. Sute de hunedoreni au participat la eveniment.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE