Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Frații Micula au pierdut războiul cu ROMATSA

Postat la: 27.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian -ROMATSA a obţinut la un tribunal din Belgia o decizie favorabilă la contestaţia depusă împotriva executării silite de către fraţii Micula a veniturilor pe care regia le încasează de la EUROCONTROL, urmând ca sechestrul să fie ridicat în cel mai scurt timp.

"În urma sentinţei pronunţate în data de 25 ianuarie 2016, contestaţia executorie depusă de ROMATSA la Tribunalul de Primă Instanţă din Bruxelles împotriva executării silite instituite de fraţii Micula a fost admisă. Instanţele belgiene au dat câştig de cauză ROMATSA la contestaţia depusă de regie împotriva executării silite a banilor datoraţi acesteia, de către EUROCONTROL, în urma procesului fraţilor Micula cu statul român", se arată într-un comunicat al ROMATSA.

Hotărârea este executorie şi stipulează ridicarea sechestrului în cel mai scurt timp (cinci zile), precum şi sumele care vor fi plătite ca daune morale, de către Viorel Micula, statului român şi ROMATSA.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE