Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fraţii Cămătaru au fost arestaţi după incidentul de la Curtea de Apel

Postat la: 30.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fraţii Ion şi Vasile Balint, zişi Nuţu şi Sile Cămătaru, şi doi apropiaţi ai acestora au fost arestaţi, duminică, după altercaţia ce a avut loc joi la Curtea de Apel Bucureşti, unde aceştia erau judecaţi. Decizia a fost luată de Judecătoria Sectorului 4 şi nu este definitivă, dar este executorie, astfel că fraţii Cămătaru se întorc în arest.

Fraţii Ion şi Vasile Balint, zisi Nuţu şi Sile Cămătaru, şi alţi patru membri din gruparea lor au fost aduşi, vineri, la Poliţia Capitalei, pentru a fi audiaţi după altercaţia ce a avut loc joi la Curtea de Apel Bucureşti, unde aceştia erau judecaţi. Cei şase membri ai clanului Cămătarilor, printre care şi cei doi lideri, au fost ridicaţi de poliţiştii bucureşteni şi aduşi încătuşaţi pentru audieri la sediul Poliţiei Capitalei. Ei au fost interogaţi în dosarul de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice deschis joi de poliţişti în urma incidentului de la CAB.

În timp ce era condus în sediul Poliţiei Capitalei de mascaţi, Nuţu Cămătaru a declarat că el n-a făcut nimic. "Eraţi şi voi acolo (la CAB, n.r.)", le-a spus el jurnaliştilor. Membrii mai multor grupări interlope din Capitală, printre care şi fraţii Cămătaru, au fost joi la sediul CAB, unde sunt judecaţi sub acuzaţia de iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup. În total, sunt 20 de persoane judecate în dosar. Mai multe persoane aflate la proces au intrat într-un conflict pe holurile Curţii de Apel Bucureşti. Robert Gabriel Buşă, zis Robert a lui Ioc, inculpat în dosar a fost dus de la sediul instanţei la spital, având o rană în zona nasului.

Înainte de sosirea ambulanţei, el a susţinut că a fost tăiat de Vasile Balint, zis Sile Cămătaru. După ce Buşă a fost dus la spital, au fost luaţi de la CAB şi duşi la Secţia 14 de Poliţie pentru audieri Vasile şi Ion Balint, soţia acestuia din urmă, şi alţi cinci bărbaţi, care erau la proces. Toţi au fost audiaţi în calitate de martori. Robert Buşă a făcut parte din clanul Cămătarilor şi a fost arestat după ce a participat, alături de aceştia, la o serie de conflicte violente. Ulterior, el s-a distanţat de Cămătari, care nu l-ar fi ajutat cu bani cât era în arest.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE