Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fuziunea PLR-PC a intrat în linie dreaptă!

Postat la: 16.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

COMUNICAT DE PRESA. Marți, 16 iunie 2015, a avut loc o ședință comună a conducerii Partidului Liberal Reformator și a Partidului Conservator pentru a pune la punct ultimele detalii cu privire la fuziunea celor două partide.

O comisie mixtă, formată din opt membri ai PLR și opt membri ai PC, a discutat anumite aspecte referitoare la protocolul de fuziune, statutul noului partid și programul politic al acestuia. Precizăm că va fi o fuziune între cele două partide politice și nu o alianță. Conducerea noului partid va fi asigurată de către doi copreședinți.

Membrii comisiei mixte PLR-PC au susţinut că obiectivul este de a consolida o a treia forță politică a țării, o forță etică de centru, a clasei de mijloc, a acelora care lucrează în serviciul public, a întreprinzătorilor din toate sectoarele economiei, a practicienilor profesiilor liberale, a românilor pentru care libertatea individuală este pusă cu adevărat în valoare prin asumarea activă a responsabilității pentru propriul destin, pentru soarta comunității și prosperitatea națiunii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE