Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gabriel Oprea, la mâna colegilor. Biroul Permanent va decide ziua votului în plen

Postat la: 19.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Zi grea astăzi pentru Gabriel Oprea! Biroul permanent al Senatului ar putea decide dacă cererea Justiţiei privind începerea urmăririi penale a fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, pentru ucidere din culpă, va intra pe ordinea de zi a plenului sau va fi dezbătută în plenul de marţi.

Vicepreședintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, arăta că programul zilei de luni "este puțin mai complicat", pentru că la ora 14,30 va avea loc o ședință comună a celor două Camere ale Parlamentului, la care este invitat premierul Dacian Cioloș.

"În prima ședință de Birou permanent, bănuiesc că lunea viitoare, luăm act de raportul Comisiei juridice, să îl înaintăm plenului și - în acest moment nu am luat o decizie - cred că tot lunea viitoare va fi vot în plenul Senatului", declara Chelaru săptămâna trecută. Senatorii juriști au studiat cele 18 volume ale dosarului care îl privește pe Gabriel Oprea, iar în data de 14 septembrie l-au audiat pe senator și au decis să dea un aviz favorabil, cu opt voturi 'pentru' și două 'împotrivă', cererii DNA.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE