Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gabriel Oprea se pune bine cu Iohannis: Se mișcă foarte bine

Postat la: 11.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gabriel Oprea, ministrul de Interne a declarat că este mulțumit de felul în acre acționează Klaus Iohannis până acum și că a reușit să colaboreze foarte bine cu noul șef al statului. Oprea este mulțumit de creșterea PIB pentru Armată și de măsurile luate până acum de Iohannis.

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, își manifestă aprecierea față de activitatea președintelui Klaus Iohannis în ceea ce priveşte modul în care se implică în rezolvarea problemelor de securitate naţională. "Am susținut președintele României și guvernele din care am făcut parte, dar vorbeam de președinte, indiferent cum îl cheamă. Acum îl cheamă Klaus Iohannis. Îl respect, a început foarte bine, exact cu ce ne doream noi, a început cu 2% din PIB (...) pentru Armata Română, pentru înzestrare, mai ales în actualul context de securitate, continuă cu Strategia de Securitate Națională, în care, din primul moment am văzut-o, suntem de acord. (...) Se mișcă foarte bine până în momentul de fata și am dovedit și la numirea șefului SRI, de exemplu, ca îl sprijin în probleme de securitate naţională", a afirmat Oprea, într-un interviu acordat pentru Adevărul.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE