Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gafa monumentala la o televiziune de stiri. Ce a aparut pe post intrece orice imaginatie

Postat la: 16.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Postul tv de stiri Realitatea a difuzat pe post o stire cu puternice accente sexuale, dintr-o gafa realizata in regia tehnica de emisie. Astfel, in timpul unei emisiuni legate de pensii, nu se stie insa la ce data a fost facuta aceasta, pe "burtiera" s-a dorit sa apara "Guvernul musca din pensii".

Din eroare, a aparut "Guvernul musca din penis", ceea ce a facut deliciul retelelor de socializare care au interpretat in fel si chip gafa postului de televiziune, majoritatea comentatorilor cazand de acord ca daca a fost vorba despre o gafa "e bine si asa!".

Desi fotografia este distribuita pe intreg Facebookul, foarte multe share-uri, unii dintre comentatori au atras atentia ca fotografia nu este "la zi", ci a mai fost difuzata masiv in 2013, tot pe Facebook, cand s-a spus, in cele din urma ca ar fi o poza trucata.

Altii au fost de acord ca fotografia este mai veche, dar ca nu e fake, ci a fost imediat rectificata din regie, oricum chiar daca e veche, spun cei ce o comenteaza, e totusi, "foarte actuala", rezultand ca ar fi vorba de guvernul Ponta care a si cazut in urma manifestatiilor de strada.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE