Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Geantă suspectă aruncată în curtea casei lui Iohannis. Ce se afla în pachetul transmis președintelui

Postat la: 28.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat necunoscut se plimba pe lângă casa președintelui Klaus Iohannis din Sibiu în momentul în care a aruncat o geantă pentru gard după care a luat-o la fugă. Agenții SPP și jandarmii care păzesc locuința șefului statului au alergat după el și l-au imobilizat.

Bărbatul care se plimba, duminică seara. pe stradă în apropierea reşedinţei familiei Iohannis din Sibiu a aruncat peste gard o geantă voluminoasă pe care o avea asupra lui, apoi a fugit. A fost prins de jandarmii care păzesc locuinţa şefului statului. În urma verificărilor, s-a constatat că geanta conţinea mai multe acte. Bărbatul voia să-i atragă atenţia şefului statului asupra unei probleme juridice pe care o are de multă vreme. 

Nu este singurul incident care îi pune în alertă pe cei de la SPP. Înainte ca preşedintele Klaus Iohannis să plece în vizită oficială în Polonia, soţia sa, rămasă singură la Sibiu, a fost speriată înainte de ora 5 dimineaţa, când cineva a sunat insistent la interfon. Carmen Iohannis i-a telefonat imediat şi l-a trezit pe preşedinte pentru a-i povesti întâmplarea. Supărat, Klaus Iohannis a alertat SPP-ul, care a şi pornit spre Sibiu, pentru a pune la punct planul de securitate a casei cuplului prezidenţial. Astfel, s-a montat o gheretă pentru pază peste drum de casa familiei Iohannis şi echipajul de poliţie a fost înlocuit cu unul de la Jandarmerie. 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE