Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Generalul de armată Virgil Bălăceanu, propunerea PNL pentru Primăria Sectorului 5

Postat la: 16.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liberalii bucuresteni inca mai cauta solutii pentru adjudecarea fotoliilor de primari ai sectoarelor Capitalei. Unul dintre sectoarele Bucurestiului care au fost „interzise" dupa 1989 edililor liberali a fost Sectorul 5, pastorit din 2000 de catre Marian Vanghelie.

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, vrea ca la acest sector sa candideze deputatul Ovidiu Raetchi, insa cei din vechiul PDL nu agreaza o asemenea propunere. Ca atare, vechii pedelisti il sustin pentru fotoliul de edil al Sectorului 5 pe generalul locotenent de Armata in rezerva- cu trei stele, Virgil Bălăceanu. Acesta a avut o cariera militara stralucita si a fost trecut in rezerva la sfarsitul lunii noiembrie 2013 cand implinise varsta de pensionare.

Virgil Bălăceanu este fostul şef al Statului Major al Brigăzii 282 Mecanizată Focşani, comandant al Brigăzii 34 Mecanizată Teritorială „Vasile Lupu" din Mihail Kogălniceanu şi comandantul Brigăzii 2 Infanterie uşoară „Rovine" din Craiova, incubatorul „Scorpionilor Roşii" din Afganistan. A absolvit Colegiul de Război al Armatei SUA de la Carlisle, Pennsylvania si a reprezentat România în cadrul Comandamentului NATO de la Bruxelles.

Între 2007-2009 a fost comandantul Brigăzii Multinaţionale din Sud-Estul Europei (SEEBRIG). Pana acum, si-au mai anunta intentia de candida la alegerile de anul viitor pentru Primaria Sectorului 5, deputatul PSD de Braila Cristian Rizea si deputatul PNL Ovidiu Raetchi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE