Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












George Maior a devenit oficial ambasador la Washington

Postat la: 29.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de numire a lui George Maior în funcția de ambasador al României în Statele Unite ale Americii, Semnătura șefului statului era ultima de care mai avea nevoie maior pentru a putea fi desemnat oficial ambasador.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 29 iunie a.c., Decretul privind acreditarea domnului George Cristian Maior în calitatea de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Statele Unite ale Americii", se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Premierul interimar Gabriel Oprea a anunţat, duminică seara, că a contrasemnat decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador în Statele Unite ale Americii şi că informaţii pe această temă urmează să fie comunicate de către Preşedinţie.

Până la acest moment, însă, decretul de numire nu a fost publicat în Monitorul Oficial, în aşteptarea finalizării tuturor procedurilor şi a acordului din partea Departamentului de Stat al SUA.

George Maior şi-a dat demisia de la conducerea Serviciului Român de Informaţii pe 27 ianuarie.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE