Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Georgel Grumeza, adjunctul Poliției Locale Iași, avea țigări cu marijuana în casă

Postat la: 30.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Georgel Grumeza, șeful adjunct al Poliției Locale din Iași este un posibil consumator de droguri. Acest lucru s-a aflat după ce procurorii anticorupție care au efectuat percheziții la locuința acestuia au descoperit mai multe ţigări cu marijuana.

Potrivit unor surse judiciare, la percheziţia făcută de procurorii anticorupţie la locuinţa şefului adjunct al Poliţiei Locale Iaşi, Georgel Grumeza, au fost găsite ţigări cu marijuana. Încă nu se știe cum a procurat polițistul țigările și dacă erau pentru consum propriu sau dacă erau ale altcuiva. 

Perchezițiile în locuința lui Georgel Grumeza au fost realizate de procurorii DNA în cadrul unei acțiuni mai largi care l-a vizat în principal pe primarul Gheorghe Nichita și alți angajați din cadrul Poliției Locale, dar și la sediul firmei care realizează lucrările de salubrizare.

Percheziţiile la sediul Primăriei Iaşi, care au început în jurul orei 7.00, continuă, activitatea instituţiei fiind blocată.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE