Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gică Popescu şi Mihai Stoica, la un pas de a fi eliberaţi condiţionat

Postat la: 24.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gică Popescu şi Mihai Stoica sunt tot mai aproape de eliberare. Cei doi au executat deja jumătate din pedepsele la care au fost condamnaţi în dosarul Transferurilor.

Fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal, Gică Popescu ar putea primi joi aviz de eliberare condiţionată din penitenciar. Comportamentul exemplar în puşcărie i-ar putea aduce în cel mai scurt timp libertatea, dacă Popescu va obţine şi în instanţă un verdict favorabil. Şi fostul manager al echipei Steaua, Mihai Stoica se află pe picior de plecare din puşcărie dacă reuşeşte să convingă atât comisia din penitenciar cât şi judecătorul că merită să fie eliberat condiţionat.

Popescu şi Stoica au fost încarceraţi după ce au fost condamnaţi în 4 martie 2014 în Dosarul Transferurilor de jucători. Gică Popescu a fost condamnat la 3 ani, o lună şi 10 zile cu executare, iar Mihai Stoica la 3 ani şi 6 luni. Dacă se ia în calcul faptul că cei doi s-au implicat în programele din penitenciar şi au redactat şi cărţi, atunci Baciul va pleca din Penitenciarul Jilava cel târziu luna viitoare, iar Stoica până la sfârşitul acestui an.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE