Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Grevă de avertisment a controlorilor de trafic aerian din România

Postat la: 15.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Controlorii de trafic ai ROMATSA intră azi în grevă de avertisment timp de două ore, în intervalul orar 11:00 - 13:00. Zeci de curse, decolări și aterizări, vor avea întârzieri.

Protestatarii au o listă de 14 revendicări. Printre ele: majorarea salariilor, negocierea unui nou contract colectiv de muncă, mutarea controlorilor de trafic pe alte posturi după ce împlinesc vârsta-limită pentru aceasta profesie, adică 55 de ani.

Alături de controlori de trafic se vor afla în grevă de avertisment şi angajaţi ai ROMATSA din departamentele tehnic, meteo şi telecomunicaţii. Aceştia sunt nemulţumiţi de modalitatea de reorganizare a regiei de stat şi de faptul că, de luna trecută, nu mai au contract colectiv de muncă.

Controlorii de trafic de pe tot teritoriul României se ocupă atât de zborurile care decolează şi aterizează de pe şi pe aeroporturile româneşti, cât şi de avioanele care tranzitează spaţiul aerian românesc. Află cum va fi perturbat traficul pe perioada grevei, ce zboruri vor întâmpina probleme și care curse aeriene nu vor fi perturbate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE