Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Groaza se raspandeste in Franta! Teroriștii pot folosi arme chimice și bacteriologice

Postat la: 19.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul francez Manuel Valls a avertizat, joi, că există un risc ca în viitoare atacuri teroriste să se folosească arme chimice și bacteriologice. Premierul a le-a cerut deputaților să votze prelungirea cu trei luni a stării de urgență în Franța și a declarat, în fața Adunării Naționale a Franței (parlamentul), că trebuie luate toate precauțiile necesare, pentru prevenirea unei tragedii similare cu cea de vinerea trecută, din Paris.

'Nu trebuie să excludem nimic. O spun cu toate precauțiile necesare. Dar știm și ținem cont de faptul că există totodată riscul (folosirii) armelor chimice și bateriologice', a declarat Valls unde a cerut deputaților să voteze. Mai mult, premierul francez cere adoptarea, în regim de urgență, a registrului european cu numele pasagerilor (PNR) de avion, întrucât Franța se confruntă cu un război "unde teroarea este primul obiectiv și prima armă".

'Suntem în război! Nu un război din acelea cu care în mod tragic istoria ne-a obișnuit. Nu, un război nou - extern și intern-, unde teroarea este primul obiectiv și prima armă', a spus Manuel Valls. În urma atentatelor de vineri, din Paris, 129 de persoane au murit și aproximativ 350 au fost rănite. De vinerea trecută, acțiunile Franței împotriva grupării Statului Islamic, în Siria, s-au amplificat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE