Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Grupul Pearson confirma "discutii avansate" privind vanzarea Financial Times​

Postat la: 23.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Grupul britanic Pearson a anuntat joi ca este in "discutii avansate" pentru vanzarea publicatiei Financial Times catre o companie digitala globala de stiri, potrivit The Guardian, care precizeaza ca numele posibilului cumparator nu a fost dezvaluit inca. Sursa citata arata ca vanzarea influentului ziar ar putea aduce Pearson pana la 1 miliard de lire sterline.

Pearson a raspuns, prin anuntul de azi, informatiilor vehiculate in ultima vreme de presa cum ca Financial Times ar fi de vanzare: "Pearson ia nota de speculatiile recente de presa si confirma ca este in discutii avansate referitoare la posibila cedare a FT Group, desi nu exista siguranta ca aceste discutii se vor incheia cu o tranzactie".

The Guardian enumera, printre potentialii cumparatori vehiculati de presa, grupurile Axel Springer, Thomson Reuters si Bloomberg. Publicatia citata aminteste de faptul ca John Micklethwait, fostul sef de la The Economist, publicatie detinuta partial de Pearson prin The Financial Times, a fost numit sef la Bloomberg, numire ce a relansat speculatiile referitoare la o posibila oferta Bloomberg pentru FT.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE