Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Hollande era ținta reală a atentatelor din Paris. Care era planul de a-l ucide pe președintele Frantei

Postat la: 16.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele francez Francois Hollande a fost ţinta reală a teroriştilor musulmani în atentatele sângeroase care au zguduit, vineri seară, Parisul şi întreaga lume, dezvăluie site-ul israelian debka.com, apropiat de serviciile secrete din această ţară.

Stadionul „Stade de France", pe care se juca partida amicală de fotbal Franţa - Germania 2-0 era de fapt obiectivul principal al asaltului terorist. Ținta principală era președintele Francois Hollande, care trebuia să fie, conform planului făcut de musulmani, capturat ori ucis.

„Geografia celor şase locuri din Paris atacate de terorişti arată cu precizie că acestea aveau rolul de a susţine atingerea ţintei primare numită preşedintele francez Francois Hollande şi, în acelaşi timp, de a semăna un haos sângeros în capitala Franţei, înspăimântând turiştii şi zguduind sistemul de guvernare francez din temelii", notează autorii senzaţionalei informaţii - care citează surse din serviciile de securitate antitero din Israel.

Potrivit ofiţerilor de informaţii citaţi de debka.com, „atacurile din cel puţin 6 locaţii au fost parte dintr-un plan cu dubla ţintă de a semăna teroare şi, în acelaş timp, o tactică de diversiune pentru a arunca în confuzie forţele de securitate franceze, pentru a le trimite în mai multe direcţii. Atenţia agenţilor de securitate ai preşedintelui ar fi trebuit, conform planului, să fie distrasă de două explozii provocate de doi sinucigaşi în afara stadionului. Gărzile au reuşit însă să-l scoată pe preşedinte în afara stadionului la timp pentru a scăpa din capcană".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE