Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 12 noiembrie. Astrele sunt năbădâioase astazi!

Postat la: 12.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscop 12 noiembrie 2015 - Berbec

Un entuziasm nou se naste in tine si abia astepti sa duci la indeplinire ceea ce tocmai ai decis sa faci. Iei startul in tromba, incarcat de dorinta, de pasiune, de curaj, si toate aceste resurse se vor dovedi a fi esentiale pentru un succes deplin. Spune da oricarei provocari, deschide-ti inima si bratele pentru orice noutate, fii optimist si pasionat de ceea ce se prefigureaza la orizont, pentru ca totul va iesi bine numai cu asemenea atitudine pozitiva. Nu lasa nicio urma de frica sau de indoiala sa te limiteze sau sa se interpuna in calea ta, ci profita de vantul prielnic ce te propulseaza mult mai repede spre tinta cea mai inalta. Curaj, inainte!

Horoscop 12 noiembrie 2015 - Taur

Prea stai sa compari intruna ce ai tu cu ce are altul, ce faci tu cu ce face altul, dar rezultatul la care ajungi nu prea iti convine. Lasa acest proces inutil pentru altii, pentru ca el nu face decat sa genereze ganduri negative, invidie, gelozie, si zau ca nu ai tu nevoie de ele acum. Unul intotdeauna va avea mai mult sau va fi cu un pas mai in fata, pentru ca, la urma urmei, fiecare trece prin viata cu norocul lui in buzunar si se bazeaza pe resursele sale pentru a ajunge la acele lucruri iar acestea nu pot fi niciodata la fel. Sigur ai si tu un as in maneca, in timp ce altul n-are deci nu mai cantari: niciodata nu va iesi un rezultat echitabil! Sa te raportezi mereu la altul poate fi obositor.

Horoscop 12 noiembrie 2015 - Gemeni

Faci tot felul de drumuri cu scopul de a strange sau depune o serie de documente importante, fara de care nu poti duce mai departe un proiect. Umbli pe la tribunal, pe la notari, pe la institutii ale statului si peste tot ti se mai cere cate ceva. Inarmeaza-te cu multa rabdare, pentru ca nu vei rezolva tot ce ai de facut dintr-o singura iesire. Te vor mai chema si maine, mai trebuie sa aduci cine stie ce alta hartie la dosar, nu sunt intrunite toate conditiile legale sa termini totul asa cum ti-ai propus, ca atare toate relatiile pe care le ai acum cu forurile supreme sunt motiv de stres si de insistenta. Pana rezolvi tot, dureaza si faci zeci de drumuri!

Horoscop 12 noiembrie 2015 - Rac

Oboseala isi spune cuvantul, pentru ca ai muncit mult pana acum si ai si tu limitele tale, devine deja prea greu. Nu trage de tine mai mult decat poti, om esti si tu, si a cere de la propria persoana mai mult decat poti duce, nu ar fi decat sursa sigura de extenuare. Vei ajunge intr-un punct al propriei tale neputinte si atunci vei generaliza ca nu poti nimic, ca nimic nu-ti iese... Nici vorba de asa ceva, tu poti chiar si mai mult decat ai putea crede, dar exagerezi totusi cu efortul la care te supui singur. Ce vrei sa dovedesti? Ca esti mai bun decat altii, da, dar deja ai aratat asta. A intinde mai mult coarda nu e decat in dezavantajul tau: relaxeaza-te!

Horoscop 12 noiembrie 2015 - Leu

Aveai o mare speranta in suflet si nu mai credeai ca ea se va materializa vreodata, dar iata ca intotdeauna merita sa visezi, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, visele tale prind contur si devin realitate. Acelasi lucru simti si azi, cand ceva ce ai dorit de multa vreme, un vis pe care aproape ca l-ai uitat, se concretizeaza sub ochii tai, spre marea ta fericire. Niciodata nu trebuie sa renunti sa speri si sa visezi ceva anume, chiar daca pare imposibil de atins, pentru ca vin momente, ca cele de azi, cand ti se ofera pe tava exact ceea ce doreai!

Horoscop 12 noiembrie 2015 - Fecioara

Ceva nu iese bine in planurile zilei, poate nu neaparat din cauza ta, ci a altor factori ce nu tin de tine si care intervin cand ti-e lumea mai draga. Ori te trezesti cu o problema de sanatate nedorita, ori cu musafiri a caror prezenta nu-ti face nicio placere, ori cu un alt eveniment neplacut care te obliga sa renunti la alte lucruri, poate mult mai amuzante, ca sa te ocupi de ceva mai trist si mai urat. Nu te impovara cu atmosfera sumbra lasata dintr-o data, ci rezolva cat mai repede problema ivita ca mai apoi sa te poti relaxa si cu lucruri mai bune! E un hop neinsemnat si trecator, nu-l trata ca pe un dezastru, ca nu merita.

Horoscop 12 noiembrie 2015 - Balanta

Nu te mai gandi atat de mult la un eveniment despre care stii oricum ca se apropie, pentru ca fiecare gand care duce acolo, naste in tine numai stari negative. Oricum se va produce, fie ca il transformi in obsesie sau nu, deci lasa lucrurile sa se scurga fara a mai analiza totul pe toate fetele in ton fatalist. Se vede ca esti puternic influentat de cineva din anturaj care iti prezinta acel moment in cele mai sumbre tonuri, si cum nici tu nu esti, de felul tau, o fire mai optimista, iata ca totul se transforma intr-o mica depresie. Lupta cu aceasta pasa proasta si nu te lasa coplesit de ea!

Horoscop 12 noiembrie 2015 - Scorpion

O noua lectie a rabdarii vine azi intr-o forma cat se poate de concreta. Ti se arata ca ceea ce construiesti tu cu mainile tale nu poate ajunge la forma cea mai buna peste noapte, ci e nevoie de o slefuire indelungata, pas cu pas. Imagineaza-ti ca proiectul la care iti aduci tu acum contributia e o piatra bruta care necesita o continua prelucrare. Chiar daca e cale lunga pana ii vei descoperi stralucirea si frumusetea, merita sa astepti si sa depui toate eforturile necesare, pentru ca vei fi mandru si incantat de ceea ce vei obtine la capat. Deja incep sa se contureze roadele finale!

Horoscop 12 noiembrie 2015 - Sagetator

Simti ca locul in care te afli e marcat numai de negatii, limite, interdictii, si creativitatea ta nu se poate manifesta la justa valoare. Daca e un job in care te simti deja plafonat, daca e un cerc de prieteni in care simti ca tu nu ai nici un cuvant de spus, cauta o cale de iesire din acest mediu, pentru ca va naste frustrari si insatisfactii imense. Cum sa arati cine esti daca mereu ti se opreste orice initiativa, orice idee interesanta, orice dorinta de a face si tu ceva? Nu poti fi tu insuti intr-un loc in care ti se pun mereu piedici, cei puternici dau cu pumnul in masa si nu ai voie sa spui nimic, deci cauta o cale de iesire de aici!

Horoscop 12 noiembrie 2015 - Capricorn

Nu te crampona de piedicile absolut firesti din drumul tau catre victorie, pentru ca ele au rolul de a te pune la incercare, ca sa arati si sa-ti demonstrezi tie ca meriti si poti obtine ceea ce doresti. Apuca-te serios de treaba, cauta solutii, invata din mers si continua drumul pe care l-ai inceput pentru ca destinatia e promitatoare. Te indrepti, pas cu pas, spre prosperitate, spre roade demne de toata lauda, dar nimic nu ti se ofera pe tava. Esti inca in mijlocul acestui demers de durata care cere enorm de la tine, e un mare consumator de energie si de resurse, dar fii sigur ca tinta finala e succesul!

Horoscop 12 noiembrie 2015 - Varsator

Vrei multe de la viata, dar uneori ti-e frica sa exprimi liber tot ceea ce iti doresti. Lasa temerile deoparte deoarece, pentru a primi ceea ce astepti, trebuie sa ai curajul sa exprimi prin cuvinte, sa verbalizezi, sa spui sus si tare ce dorinte ai, altfel cum ai vrea sa te rasplateasca Universul? Ia-ti inima in dinti si gaseste o forma de a transmite in eter ce vise ascunse ai, deci vorbeste cu tine insuti, mediteaza, scrie intr-un jurnal, fa astfel de gesturi prin care sa dialoghezi cu ghizii tai spirituali care astfel aud limpede si ferm chiar de la tine ca vrei un anumit lucru. E primul pas pe care il faci catre materializarea lui.

Horoscop 12 noiembrie 2015 - Pesti

Daca un plan in care ti-ai pus mari sperante pica peste noapte, nu trebuie sa aluneci spre depresie sau sa-ti torni cenusa in cap. Ai la dispozitie o paleta vasta de alte idei pe care merita sa le folosesti, deci nu faci altceva decat sa pui imediat mana pe alte resurse, pe care le aveai deja in bagaj. Nu te crampona de acel proiect care nu mai evolueaza asa cum visai, ci incepe altceva cat mai repede, ca sa nu consumi timp si energie in zadar. Schimbarea de macaz va duce catre un teren mult mai bun, semn ca, uneori, ceea ce pare a fi un esec nu e altceva decat sansa de a scoate la lumina resurse pe care le detineai, dar care stateau nefolosite la naftalina.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE