Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 9 iulie 2015. Este momentul sa te gandesti la proiectele sau actiunile comune cu prietenii

Postat la: 09.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

9 iulie 2015 este o zi „explozivă" din toate punctele de vedere.

Balanţa

Se anunţă o zi foarte bună, cu realizări importante pe plan social şi material. Profitaţi de şansele care vi se oferă, dar nu forţaţi lucrurile! Aveţi ocazia să plecaţi într-o călătorie neprevăzută. E bine să nu ezitaţi : puteţi întâlni o persoană de la care aflaţi lucruri importante cu privire la o afacere.

Scorpion

Apar evenimente deosebite, cu certa influenta pozitiva in viata ta. Dimineaţa munciţi serios şi reuşiţi să vă afirmaţi punctele de vedere.O decizie importantă aveti de luat in plan sentimental. Vă recomandăm să ţineţi cont de intuiţie, dar şi de sfaturile unui apropiat de incredere.

Săgetător

Aveţi un succes deosebit într-o călătorie in care combinati placerea cu business-ul. Fiţi îngăduitor cu cei care vă însoţesc. Nu va panicati din cauza situaţiei financiare! Banii vor apărea la momentul oportun.

Capricorn

Dimineaţa s-ar putea să fiţi iritat. Nu este exclus să fiţi nedelicat cu persoana iubită şi să declanşaţi o ceartă. Vă sfătuim să evitaţi afacerile şi întâlnirile cu prietenii. O persoană mai în vârstă,care va poarta de grija,e satisfacuta de decizia de a vă îngriji sănătatea.

Vărsător

La serviciu munciţi cu atâta entuziasm încât reuşiţi să atrageţi invidia colegilor. Faptul că acordaţi o mare importanţă carierei poate duce insa la discuţii cu persoana iubită. Vă sfătuim să fiţi mai înţelegător partenerul de viaţă. Clarificaţi cu răbdare orice neînţelegere!

Peşti

Dorinţa de câştiguri materiale vă face să neglijaţi relaţiile sentimentale. Reamintiti-va ca exgerarea este periculoasa si in aceasta privinta.Nu este exclus chiar să vă certaţi cu partenerul de viaţă.E de preferat sa gasiti un compromis între planul financiar şi cel sentimental!

Berbec

Sunteti în mare formă şi va atragegi prin stare buna de spirit reusitele.De aici si o generozitate cam deplasata si prost inteleasa orientata spre cineva, care ar putea deranja pe partenerul vostru de viata.Aveti tendinta să fiţi capricios, ceea ce poate determina o răcire a relaţiilor cu persoana iubită.

Taur

Reuşiţi să vă faceţi remarcat intr-un mod spectaculos prin remarci indraznete si pline de pitoresc.Intr-o sedinta importanta, sau la o petrecere privata. Farmecul personal vă ajută să încheiaţi afaceri profitabile pe termen lung. Vă sfătuim să nu fiţi cusurgiu cu partenerul de viaţă, pentru că riscaţi să vă certaţi. Evitaţi speculaţiile financiare!

Gemeni

Debordati de creativitate si chef de viata. Încercaţi să o folosiţi in tot ce va preocupa si in tot ceea ce va implicati! Relaţiile sentimentale pot fi foarte bune dacă nu îi faceţi reproşuri nemeritate persoanei iubite.

Rac

S-ar putea să aveţi dificultăţi pe plan sentimental . Nu vă enervaţi! Aveţi şanse să o scoateţi la capăt, dacă reuşiţi să vă păstraţi calmul. Vă sfătuim să ascultaţi sfaturile prietenilor apropiaţi.

Leu

Dimineaţa survin evenimente neprevăzute care pot să vă dea peste cap toate planurile. Poate fi vorba să plecaţi într-o delegaţie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă.Luati lucrurile mai lejer,nimeni si nimic nu este perfect.

Fecioară

In tot ceea ce va implicati dovediti perseverenta şi sunteti pus pe fapte mari. La serviciu, vă recomandăm să evitaţi discuţiile inutile pentru a va putea concentra pe sarcinile in curs.Acasa vă înţelegeţi foarte bine cu copiii şi cu persoanele mai tinere din anturaj.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE