Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop saptamanal 27 Iulie - 2 August 2015

Postat la: 27.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Berbec

Ar fi cazul ca in aceasta saptamana sa fiti cat mai putin agresiv- verbal- cel putin cu partenerul de viata, daca la serviciu colegii va streseaza din ce in ce mai tare. Riscati sa pierdeti o persoana draga sufletului, doar pentru simplul fapt ca nu ati mai acordat atentia cuvenita nevoilor acestuia.

Taur

Sanatatea dumneavoastra este posibil sa fie usor precara, asa ca de recomandat este sa luati in seama orice mic simptom sau semn ca ceva ar fi in neregula. Nu prea aveti timp pentru nimic altceva in plus, insa, un prieten va reusi sa va scoata din tot acest mecanism zilnic repetat.

Gemeni

In aceasta saptamana ar fi foarte bine daca ati reusi sa va puneti in valoare toate calitatile fizice si morale pe care le detineti. Veti fi pus fata-n fata cu unele situatii in care trebuie sa profitati la maximum de toate atuu-urile.

Rac

Va aparea in viata dumneavoastra o persoana ce va va promite diverse doar pentru a ajunge intr-un final la un compromis mai mult decat neadecvat. Este important sa va dati seama din timp de intentii si sa refuzati categoric. Ascultati si sfaturile prietenilor deoarece va vor fi de real ajutor.

Leu

Incercati sa traiti in prezent si sa va bucurati de orice lucru frumos ce vi se intampla astazi. Aveti incredere in instinctele dumneavoastra si aprobati tot ce tine de speculatii financiare. Sunt favorizate si calatoriile in interes de afaceri ce va ajuta in ascensiunea profesionala.

Fecioara

Este o saptamana dedicata profesiei. Este posibil sa aveti unele revelatii si sa va gasiti cu adevarat drumul in viata si ceea ce va place sa faceti. In cazul in care sunteti un angajat model, veti primi o remuneratie sau chiar o avansare. Spre sfarsitul saptamanii veti pleca intr-o escapada romantica cu partenerul de viata.

Balanta

Va ganditi sa urmati o facultate sau anumite cursuri pentru o cunoastere mai buna a domeniului in care activati sau doriti sa va implicati. Sunt favorizate calatoriile lungi de afaceri asa ca este motiv de cearta sau discutie in contradictoriu cu familia sau partenerul de viata.

Scorpion

Nu trebuie sa faceti cheltuieli suplimentare sau sa acordati imprumuturi deoarece veti avea nevoie de o suma de bani si nimeni nu va fi acolo sa va ajute. Dumneavoastra sunteti singurul prieten cand vine vorba de acest capitol. Daca ne referim la sfaturi, stati mai mult decat bine. La fapte- nu chiar.

Sagetator

Starea sanatatii dumneavoastra este usor precara asa ca ar fi de recomandat sa luati in considerare orice simptom apare in cale. Nu neglijati nici partenerul de viata si relatia cu acesta deoarece va poate fi un real ajutor in toate demersurile dumneavoastra.

Capricorn

Este o saptamana in care va intelegeti bine atat cu partenerii de serviciu cat si cu membrii familiei. Primiti suport si sprijin daca cereti si nu duceti lipsa de nimic. Evitati excesele de orice fel, mai ales cand vine vorba de cheltuieli.

Varsator

Va faceti griji si in aceasta perioada nici dumneavoastra nu stiti exact din ce cauza. Nu reusiti sa spuneti direct si concis ceea ce aveti pe suflet si din aceasta cauza veti avea de suferit. Nu va neglijati odihna si alimentatia.

Pesti

Chiar daca nu ati mai vorbit de mult timp cu familia sau doar cu unii membri, in aceasta saptamana veti reusi sa va gasiti puterea interioara sa reluati aceste legaturi. Va luati mintea de la munca, de la stres si va bucurati de o saptamana relaxanta si linistita.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE