Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop zilnic 21 iulie. O zi minunată pentru zodiile visătoare

Postat la: 21.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

BERBEC

După câteva zile de huzureală, nativii acestei zodii se întorc, agale, acasă. Concediul e pe sfârşite, însă, doar pentru unii. Mulţi nativi ai acestei zodii îşi vor continua odihna într-o manieră foarte plăcută.

TAUR

Taurii devin tot mai conservatori odată cu trecerea timpului. Îşi arată tot mai mult această latură în ultima vreme, iar câteva persoane foarte apropiate devin tot mai iritate de schimbarea de atitudine.

GEMENI

Părinţii nu îţi dau pace azi. Îţi anulează planurile şi le impun pe ale lor. Chiar şi aşa, atitudinea lor nu te deranjează mai deloc. Gemenii sunt înţelegători azi şi tolerează multe nedreptăţi.

RAC

Racii au energie şi se trezesc cu noaptea-n cap pentru a-şi pune la punct întreaga zi. Este o zi excelentă pentru scurte călătorii şi discuţii cu alţi Raci.
Horoscop zilnic 21 iulie. Fecioarele se căiesc

LEU

Leii îşi cultivă un nou hobby foarte costisitor, dar extrem de amuzant şi de instructiv pentru ei. Au uitat complet de celelalte îndatoriri pe care le au şi se lasă purtaţi de val.

FECIOARĂ

Fecioarele au exagerat cu distracţia şi au abuzat de vicii în ultima vreme. Acum, cei născuţi în această zodie încearcă să revină pe drumul cel bun, însă le va fi foarte greu.

BALANŢĂ

Balanţele rămân optimiste în legătură cu situaţia lor financiară, în ciuda faptului că au fel de fel de probleme economice, iar portofelul este mai mult gol. În rest, se odihnesc şi se relaxează.

SCORPION

Scorpionii intră în discuţii lungi şi nocive cu mulţi falşi prieteni astăzi. Sunt momente în care ies la iveală unele dintre cele mai neplăcute laturi ale acestei zodii, însă şi clipe pline de înţeles.
Horoscop zilnic 21 iulie. Capricornii dau lovitură

SĂGETĂTOR

Săgetătorii îşi continuă micile lupte cu morile de vânt cu aceeaşi seriozitate. Chiar dacă încep să primească semnale că nimic nu se va schimba niciodată în legătură cu unele lucruri, nativii acestei zodii nu se dau bătuţi.

CAPRICORN

Capricornii n-au avut deloc noroc în ultima vreme, însă astăzi e o zi excelentă pentru câştiguri financiare consistente. E nevoie doar de puţin efort şi de încredere. Astfel, lucrurile vin de la sine.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii nu mai au răbdare. Fie ca e vorba de plecarea în concediu sau de întoarcerea din vacanţă, cei născuţi sub acest semn al horoscopului nu îşi găsesc locul astăzi.

PEŞTI

Peştii revin la rutina zilnică abia astăzi, cu toate că au avut la dispoziţie şi ziua de ieri să se acomodeze cu un ritm mai alert. Primesc un sfat bun şi profită de pe urma lui.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE