Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Hoţii s-au răsturnat cu maşina furată

Postat la: 20.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doi hoţi din Capitală au încercat să fugă cu două maşini de la o spălătorie, dar n-au mai apucat. În goana lor au provocat un accident. S-au speriat, au lăsat mașinile în mijlocul străzii, apoi s-au făcut nevăzuţi. Ei sunt căutați acum de polițiști.

Totul s-a petrecut la o spălătorie de mașini din centrul Bucureștiului. Hoții au încercat mai întâi au încercat să fure un autoturism, dar pe drum au rămas fără benzină şi l-au abandonat. S-au întors și au dat atacul la o firmă de lângă spălătorie, apoi au fugit cu altă mașină, potrivit România TV.

După ce au furat câteva bunuri dintr-o firmă, hoţii nu s-au mulţumit şi au luat şi o maşină să le care. Însă, planul lor nu a avut succes. Grăbiţi să scape fără urme, s-au răsturnat cu maşina pe linia de tramvai. După accident, hoţii s-au speriat și au fugit. Polițiștii suspectează că ar putea fi chiar angajaţii spălătoriei de mașini. Oamenii legii încearcă acum să dea de urma lor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE