Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iaşi. Tânără cu probleme psihice, ţinută legată de propria mamă

Postat la: 08.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Caz incredibil în comuna Probota din Iași. O tânără cu probleme psihice este ținută legată de propria mamă. Femeia susţine că îşi leagă fiica în fiecare zi cu mâinile la spate, pentru ca aceasta să nu-și facă rău. Fata stă singură în curte, legată fedeleș. Nu doar vecinii îi cunosc povestea, ci și autoritățile. De multe ori, vecinii spun ca se intristeaza cand o vad, dar totodata nu pot interveni.

"Zici ca e la puscarie saraca fata. O scoate din casa cu mainile legate la spate si o pune langa o masa de lemn. Acolo sta ore intregi, iar apoi o baga in casa la culcare. Zici ca e un animal", a completat vecinul. Nicoleta era legata la maini, langa gardul curtii. Nu era obisnuita sa vina cineva la ea si sa o intrebe ceva. Pe de alta parte, se uita in gol, parca speriata, fara sa rosteasca vreun cuvant. Din cand in cand, ridica privirea spre ochii mamei sale si astepta parca sa primeasca un ordin. Situatia ei este una deosebit de grava. Cu toate ca ar fi avut internari la Socola si a mai trecut prin mana catorva medici, ajunge iar in casa groazei, unde sta in fiecare clipa legata. Din cate se aude prin sat, se pare ca in momentele in care are cate o criza, este de-a dreptul terorizata.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE