Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Iată cine se mai bucură de grațiile Elenei Udrea!

Postat la: 03.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Influența fostei „Blonde de la Cotroceni" se face remarcată și în județul Mureș, unde Organizația Mișcării Populare l-a desemnat - la indicațiile acesteia - pe junele Vlad Faur, de numai 22 de ani, în fruntea partidului. Ceea ce denotă că atât apetența Elenei Udrea pentru tineret, cât și aspirațiile acesteia în ceea ce privește înnoirea și revigorarea clasei politice, sunt priorități majore ce merită comentate.

Cum deja presa a dezvăluit, fosta doamnă Cocoș este îndrăgostită lulea de mai junele Valentin, care i-a fost alături în clipele grele de carceră, la care a fost supusă o bună perioadă de timp. Pentru că personajul căruia i-a bătut nasul în direct și la ore de maximă audiență n-a scos-o mai devreme din „Beciul domnesc", după cum - pe bună dreptate - respectiva s-ar fi așteptat.

La Conferința PMP din 27 iunie anul curent, Văduț Faur a ieșit președinte al organizației județene mureșene, ca singurul candat pe liste, jocurile fiind aranjate din culise de către deputatul Clement Negruț. Băiatul este, fără nici cea mai mică îndoială, cel mai tânăr președinte de organizație județeană al unui partid politic din țara noastră, fapt pentru care merită toate laudele noastre. Plus că în curând va absolvi Dreptul.

În ceea ce privește relația personală și de suflet dintre Vlăduț și mult mai coapta sa șefă de partid, Elena Udrea, nu ne putem încă pronunța, cel puțin deocamdată; nu de alta, dar ca să nu-l facem gelos pe misteriosul ei Valentin.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE