Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












IKEA deschide al doilea magazin în România. Vezi unde va fi situat acesta

Postat la: 15.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Compania IKEA România a anunțat că a achiziționat un teren pe care va fi construit cel de-al doilea magazin din țara noastră. După succesul uriaș de care se bucură magazinul din Băneasa, suedezii au decis să se extindă.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de IKEA, aceștia au achiziționat, vineri, 12 iunie 2015,un teren cu o suprafață de aproximativ 13,7 hectare pe Bulevardul Pallady, nr. 57 în Sectorul 3 din București. Valoarea achiziției este confidențială, potrivit contractului încheiat vineri. 
 
Reprezentanții companiei au explicat de ce au luat decizia realizării celui de-al doilea magazin tot în București și de ce nu au mers în alte orașe. "Așa cum am mai spus, în mai multe orașe mari din România există potențial ridicat pentru a deschide magazine IKEA. În același timp, magazinul existent în București primește în prezent un număr foarte mare de vizitatori, ceea ce poate afecta uneori percepția lor asupra experienței din timpul cumpărăturilor sau este prea departe de unii locuitori din București, care aleg să nu ne mai viziteze din acest motiv. De aceea, am decis să deschidem al doilea magazin tot în București, într-o zonă care oferă acces mai larg către rețeaua de transport în comun bucureștenilor din zonele mai îndepărtate", a explicat Cornel Oprişan, Retail Manager IKEA România.

Magazinul retailerului suedez din ţara noastră a fost inaugurat în anul 2007 şi a fost operat iniţial în sistem de franciză locală, ulterior devenind parte a Ikea Group.  

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE