Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ilie Nastase a primit o veste proasta din partea doctorilor dupa operatie

Postat la: 12.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Operatia lui Ilie Nastase a fost un succes, insa doctorii i-au dat o veste proasta la final. Timp de o luna, Nastase nu va mai avea voie sa calce pe terenul de tenis, conform unui anunt facut de sotia sa, Brigitte.

"Avand o anumita varsta, ne-a fost teama putin pentru iesirea din anestezie. El nu mi-a spus la inceput ca are probleme. A avut un mars cu bicicleta in urma cu doua saptamani si de atunci a simtit ca i s-a umflat in partea dreapta. In urma investigatiilor, medicii i-au spus ca trebuie sa se opereze pentru ca i-au iesit intestinele. Acum sunt restrictii pentru el", a spus Brigitte la Antena 1.

Ilie Nastase a fost operat, miercuri, la o clinica privata din Capitala, dupa ce a acuzat probleme in zona inghinala. Tocmai din cauza acestor probleme medicale, Ilie Nastase nu si-a putut inaugura academia de tenis din cartierul Aurel Vlaicu. Fostul tenismen a investit 1,5 milioane de euro in noua baza sportiva.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE