Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Imagini terifiante de la Bataclan. VIDEO. Impuscaturi, morti, raniti

Postat la: 14.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jurnalistul cotidianului Le Monde, Daniel Psenny, a filmat cu telefonul mobil momentul atacului teroriștilor islamici de la sala de concerte Bataclan. Ziaristul a fost rănit în urma atacului, potrivit publicației franceze.

Cotidianul relatează că Daniel Psenny, care locuiește în spatele Bataclan, a fost rănit la mâna stângă de un glonț ieșit, probabil, printr-o fereastră a sălii de concerte, în timp ce încerca să-i ajute pe răniții ce reușiseră să scape din sala în care teroriștii islamici îi luaseră ostatici. Jurnalistul urmează să fie operat în cursul acestei zile.

Psenny povestește că se uita la un film polițist, când a auzit sunteul unor împușcături, iar inițial a crezut că sunt din film. Ulterior, a realizat că zgomotul este, totuși, prea puternic, așa că a mers la geamul locuinței sale, de la care se poate vedea ieșirea de urgență din Bataclan. Jurnalistul francez spune că au mai fost cazuri de ieșire dezordonată a publicului din sală, dar de această dată părea că toată lumea fuge din sală și erau oameni pe jos și mult sânge. Oamenii agățați de geamurile de la etajele superioare i-au amintit de atentatele de la New York, din 11 septembrie 2001.

Atunci a realizat că este ceva foarte grav și a decis să deschidă ușile imobilului în care locuiește, pentru ca oamenii care fugeau să se poată refugia acolo. Apoi, împreună cu o altă persoană, a încercat să ducă răniții în holul clădirii, moment în care a fost împușcat. A sunat pentru a cere ajutor, însă un prieten l-a învățat cum să-și facă un garou din cămașă, pentru a opri hemoragia puternică de la braț.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE