Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












”Împăratul” Mihail Vlasov a fost condamnat la cinci ani de închisoare

Postat la: 18.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat pe Mihail Vlasov la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul în care primea mită 250.000 de euro pentru a interveni pe lângă judecători într-un litigiu comercial.

Mihail Vlasov va petrece cinci ani de închisoare după ce Curtea Supremă a dat o decizie definitivă în dosarul în care fostul președinte al Camerei de Industriei și Comerț este acuzat de luare de mită.

Potrivit procurorilor DNA, Vlasov a fost prins în flagrant în timp ce lua mită 250.000 de euro de la un om de afaceri. Suma reprezenta prima tranșă dintr-un milion de euro pe care cel supranumit "Împăratul" l-a cerut pentru a interveni pe lângă judecătorii de la Curtea de Arbitraj Internațional de la București și a obține o sentință favorabilă omului de afaceri într-un litigiu comercial.

Decizia Curții Supreme este definitivă, magistrații au admis recursul DNA, care au contestat sentința de patru ani de închisoare dată de Curtea de Apel București în același dosar. Vlasov urmează să fie plasat în arest în cursul zilei de astăzi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE