Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












În septembrie 2015 vine APOCALIPSA. Un asteroid uriaș va lovi Pământul

Postat la: 10.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un asteroid uriaș ar putea lovi Pământul în perioada 22-28 septembrie, iar acest impact ar putea semnifica sfârșitul lumii așa cum o cunoaștem noi astăzi și s-ar provoca Apocalipsa despre care se vorbește în Biblie.

Adepții teoriilor conspiraționiste susține că un asteroid uriaș se îndreaptă cu viteză către Terra, iar specialiștii de la NASA au calculat că impactul cu planeta noastră s-ar produce în perioada 22-28 septembrie.

Anumite grupuri religioase fanatice susțin că odată cu căderea asteroidului pe Pământ, se va produce Apocalipsa, așa cum este prezentată în Biblie și va reprezenta a doua venire pe lume a lui Iisus.

Reprezentanții NASA au negat orice informație privind un astfel de asteroid. „NASA nu știe nimic despre nici un asteroid sau cometă care urmează să intre în coliziune cu Pământul, deci proprietatea unei ciocniri majore este foarte mică. De fapt, putem spune că niciun obiect de dimensiuni mari nu este predispus să lovească Pământul în următorii câteva sute de ani", a declarat unul dintre reprezentanții NASA.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE