Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incediu la groapa de gunoi Glina din Capitală. Flăcările au cuprins o suprafaţă de 6.000 mp

Postat la: 03.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un incendiu s-a produs sâmbătă dimineaţa la groapa de gunoi Glina din Bucureşti, flăcări cuprinzând o suprafaţă de aproximativ 6.000 de metri pătraţi, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Incendiul a fost anunţat în jurul orei 02.00,dar se manifestă şi la ora transmiterii ştirii. În zonă au fost trimise patru autospeciale de stingere, dar şi un excavator pentru a ridica şi îndepărta materialele care ard. Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti, arderea se manifestă pe o suprafaţă de 6.000 de metri pătraţi, fiind mai multe focare.

În ceea ce priveşte fumul degajat, specific deşeurilor de lemn, cauciuc, nu există un pericol iminent pentru oamenii care au locuinţe în apropiere, dar acest lucru poate fi influenţat de vânt, ISU Bucureşti-Ilfov anunţând şi Garda de Mediu în acest caz. Accesul în zonele de manifestare a incendiului este dificil de realizat, mai transmite ISU Bucureşti-Ilfov.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE