Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incendiul din Club Colectiv. Vinovații ar putea primi închisoare pe viață

Postat la: 31.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorul general al României, Tiberiu Nițu, a preluat ancheta tragediei de la clubul Colectiv, deoarece acuzațiile formulate până la acest moment de sunt deosebit de grave: omor calificat și distrugere calificată.

Parchetul general a transmis un comunicat de presă în care anunță că, datorită caracterului complex al cauzei s-a decis preluarea de către procurorul general a cazului.

O echipă de procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică - Biroul de criminalistică participă, împreună cu efective de poliţişti de la I.G.P.R - D.I.C. şi Serviciul Omoruri din D.G.P.M.B., la cercetarea la faţa locului.

Ancheta în cazul incendiului de vineri seară, din clubul bucureştean Colectiv, soldat cu 27 de morţi şi 146 a început încă de vineri noaptea, când a fost audiat, la Poliţia Capitalei, organizatorul spectacolului.

Până la ora actuală, ancheta privind cauzele incendiului de la Clubul Colectiv a fost făcută de Parchetul Tribunalului Bucureşti, cercetările fiind făcute pentru ucidere din culpă, anchetatorii urmând să stabilească cine ar fi vinovaţii pentru această tragedie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE