Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incident în coloana oficială a preşedintelui Frantei, în Bucureşti

Postat la: 13.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Două incidente au avut loc marţi dimineaţa, în Bucureşti, în coloana oficială care îl escorta pe preşedintele Franţei, Francois Hollande. Un agent SPP a fost aproape de reeditarea episodului „Gigină".

În timp ce coloana oficială se îndrepta spre Parcul Carol, un agent SPP a căzut de pe motocicletă. Potrivit stiripesurse.ro, deşi şoseaua era udă, agentul SPP nu a fost rănit. Un agent de la poliţia rutieră l-a ajutat să repună motocicleta pe roţi. Anterior, un alt agent SPP a intrat cu motocicleta într-o altă maşină din coloana oficială, tot din cauza carosabilului umed.

Francois Hollande va fi primit, marţi, la Palatul Cotroceni, de către preşedintele Klaus Iohannis. Cei doi şefi de stat vor avea convorbiri oficiale, iar în jurul orei 10:30 sunt aşteptate declaraţii comune de presă. Potrivit Digi24, preşedintele Franţei va merge alături de Klaus Iohannis la Centrul de Cercetare ELI-NP din cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară „Horia Hulubei" din Măgurele, unde va vizita Camerei de Control Laser.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE