Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ING: ATM-urile, POS-urile, cardurile, Home Banking-ul nu funcţionează, nu se pot face plăţi cu cardul

Postat la: 10.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Clienţii ING Bank care au încercat să retragă sâmbătă numerar cu cardurile emise de bancă sau să plătească la POS-urile locale nu au putut face acest lucru din cauza unor defecţiuni tehnice. Nici tranzacţiile prin aplicaţia Home Bank a ING nu au fost posibile.

"Ştim de problemă. Nu ştim ce a cauzat-o. Momentan avem reprezentanţi care lucrează şi care se concentrează să remedieze problema, iar ulterior vor săpa să vadă ce a cauzat-o. ATM-urile ING, POS-urile ING, cardurile şi Home Banking-ul nu funcţionează", a spus Iosefina Frolu, Corporate Communication Director în cadrul ING Bank.

De alfel, în aplicaţia Home Bank a ING mesajul de întâmpinare pentru clienţi este ''Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat, dar pentru moment serviciul ING nu este disponibil''.

Totodată, pe pagina de Facebook a băncii a apărut în urmă cu câteva zeci de minute o postare prin care este semnalată problema: ''Pentru moment sistemele ING sunt nefuncţionale. Lucrăm cu viteză pentru remedierea lor. Ne cerem tuturor scuze pentru neplăcerile create! Vă ţinem la curent pe măsură ce restabilim funcţionalităţile''.

Chiar şi site-ul www.ing.ro nu a funcţionat temporar în cursul zilei de astăzi, în prezent această problemă fiind rezolvată.

ING Bank s-a aflat pe locul 7 în topul celor mai mari bănci din România în 2015, cu o cotă de piaţă de 6,3% anul trecut. Banca avea active în valoare de 23,37 mld. euro în România în 2015.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE