Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












inspector antifraudă din Capitală a fost reţinut de DNA pentru luare de mită

Postat la: 03.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un inspector din Direcţia Generală Antifraudă Fiscală (DGAF) a fost reținut de DNA, fiind acuzat că a primit mită în valoare de 2.000 de lei şi 1.200 de dolari, de la doi administratori de standuri dintr-un complex comercial din Ilfov. Banii erau oferiți de către administratori pentru ca inspectorul să nu îi sancționeze.

Dan-Constantin Iarîm, inspector în cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală Bucureşti a fost reținut, miercuri seară, de către procurorii DNA, sub acuzarea de luare de mită. Aceștia au hotărât începerea urmăririi sale penale și reținerea pentru 24 de ore, pentru două infracțiuni de luare de mită în valoare de 2.000 și 1.200 lei.

Inspectorul ar fi cerut administratorilor unor standuri într-un complex comercial, situat în judeţul Ilfov, aceste sume de bani în schimbul neaplicării unor sancțiuni pe care le impunea îndatoririle de serviciu, acestea constând în aplicarea unei amenzi contravenţionale şi sistarea activităţii agentului comercial, potrivit anchetatorilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE