Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ioan Bene, retinut pentru 24 de ore intr-un dosar de evaziune fiscala de 3 milioane de euro!

Postat la: 02.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Omul de afaceri clujean Ioan Bene a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurorii anticoruptie in cursul serii de ieri, 1 iulie, in aceste momente acesta aflandu-se in arestul IPJ Bucuresti. Procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti au retinut sase persoane in acest caz de evaziune fiscala si spalare de bani. Intre aceste persoane se numara si omul de afaceri Ioan Bene.

Prejudiciul retinut in sarcina celor sase este de 3 milioane de euro, dar suma finala va fi stabilita in urma unei evaluari. Cei sase sunt inca audiati la Inspectoratul General de Politie Bucuresti, unde au fost dusi miercuri dimineata, iar procurorul va decide daca va propune instantei arestarea lor pentru 30 de zile.

Omul de afaceri este implicat si in dosarul de mita de la Consiliul Judetean Cluj, care a dus la demisia fostului presedinte Horea Uioreanu. Alaturi de Uioreanu si Vasile Pogacea, Ioan Bene este acuzat de fapte de coruptie, mai precis de dare de mita, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani. Potrivit procurorilor, acesta, in calitate de proprietar al firmei Napoca Constructii SA, firma care a realizat noua pista a Aeroportului "Avram Iancu" din Cluj-Napoca, i-ar fi remis de mai multe ori diverse sume de bani fostului presedinte al Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE