Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ioan Rus își dă demisia după declarațiile privind soțiile românilor plecați la muncă în străinătate

Postat la: 11.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus a declarat, joi, că se gândește să își dea demisia din funcție ca urmare a declarațiilor care au scandalizat o țară întreagă. De asemenea, Rus și-a cerut scuze, spunând că declarația nu s-a vrut una jignitoare.

"Îmi cer scuze celor care eventual s-au simțit jigniţi. Era o afirmație absolut pozitivă și generoasa și nicidecum un atac." - a revenit ministrul Transporturilor joi, 11 iunie după ce miercuri seara a declarat la Digi 24 că: "România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate".

Într-o intervenție telefonică al Antena 3, ministrul Transporturilor a mais pus că îi va cere premierului să-i accepte demisia. "Mi-am cerut scuze, a fost nefericita declaraţia. Îmi cer scuze. Nu am etichetat pe nimenea, declaraţia mea a fost in sens pozitiv. Am sa ii cer eventual prim-ministrului sa îmi accepte demisia. O sa ma gândesc la acest lucru. Daca a ieşit prost sau foarte prost eu îmi cer scuze. O sa vedem de acum încolo ce e de făcut", a spus Ioan Rus.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE