Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ioana Costescu, Andrei Chiliman si Vlad Moisescu, RETINUTI de DNA

Postat la: 19.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ioana Costescu, consilierul personal al primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, si fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu au fost retinuti, in noaptea de joi spre vineri, de procurorii DNA Ploiesti, ei fiind audiati in dosarul lui Iulian Hertanu, cumnatului premierului Victor Ponta.

In cursul zilei de joi au mai fost retinuti, in urma audierilor, primarul Andrei Chiliman si consilierul local Ion Brad, cei patru urmand a fi prezentati vineri magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) cu propunere de arestare preventiva.

Potrivit unui comunicat al DNA postat pe site-ul institutiei, Chiliman a fost retinut de procurori pentru constituire de grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta in forma continuata, Vlad Moisescu si Ioana Costescu sunt urmariti penal pentru constituire de grup infractional organizat si trafic de influenta, iar Ion Brad pentru constituire de grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE